ABOUT US

Vi är ett litet företag med säte i Lund. Hos oss kan du köpa italienska modekläder, skor och annat till mycket låga priser.

Vi kan erbjuda de låga priserna eftersom vi inte strävar efter att växa snabbt och maximera vinsten utan vi tänker lika mycket på kundernas intressen. Vi lägger inte flera hundra procent på inköpspriset utan vi nöjer oss med betydligt mindre i vinst.

Att handla direkt, utan mellanhänder från leverantörer som vi byggt ett kamratligt förhållande med, i kombination med att våra produkter är från de närmast 3 föregående säsongerna, är andra faktorer som möjliggör de låga prisena hos oss.

I motsats till de stora etablerade webbutikerna sparar vi på resurser genom att inte lägga pengar på kanske onödiga......såsom dyrare hemsida med mycket finesser, kostsam marknadsföring, fina och kostsamma "produktbilder", bemannad kundtjänst, påsar med tryckt logotyp på,.....osv. För att spara pengar och ha möjlighet att erbjuda de låga priserna tar vi själva bilder på våra produkter och det blir självklart, inte professionellt! Men i gengäld får kunder hos oss rättvist producerat italiensk mode och kvalitet till lägre priser än vad kända kedjebutiker tar för sina låglönelandsprodukter.

Dessutom är produkter du köper från oss garanterat unika, ingen annanstans i hemtrakten går det att hitta sådana......! Vi ska trots våra begränsningar försöka göra vårt bästa när det gäller att erbjuda så bra service som möjligt till våra kunder.

Och vi har satsat på trygg och säker betalning på vår webshop. Betalning online med Stripe och SSL certificat. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS). Alla våra produkter är importerade från Italien. Du är välkommen att handla på vår webbshop. Genom att handla från oss, stödjer du ett litet företag att etablera sig. Tack på förhand!

Org nr: SE559205461201